Amino Explosive Power bemelegítő krém 150ml

8.990 Ft

  • Az Amino Arginine segít abban, hogy a tested kirobbanó erejű legyen.
  • Nem tartalmaz olyan anyagokat, amelyeket a WADA tilt
  • Kifejezetten az oxigén és a tápanyagok növelésére fejlesztették ki, így tapasztalható az energia erejének valódi növekedése – olyan sportágakban, ahol a robbanóerő fontos.
  • Új “Amino Patch Technology”
  • Növeli az izomsejtek térfogatát, nagyobb izom / fehérje szintézist eredményezve
  • Bőrbarát, növényi eredetű természetes formula
  • Nem zavarja a test emésztőrendszerét.

Elfogyott

Képzeljen el egy természetes terméket, amely segít növelni az izmaid erejét, kitartását, hogy optimális teljesítményt nyújtson. Ez az Amino Explosive Power krém.

Az Amino Explosive Power javítja az oxigén és a tápanyagok felvételét az izmaid számára, ezáltal úgy fogod érezni, hogy az erő és energia valóban növekszik. Az Amino Patch technológiának köszönhetően általánosan javítja a teljesítményt. Olyan arginin aminosavakat használ, melyek segítenek a kirobbanó forma és maximális erő meglétében.

Az arginin amino nitrogén-oxid (NO) előállítására serkenti a szervezetet. Ez a magasabb NO szint megnöveli az ereket, ami a kezelt imokhoz megnövekedett vérellátást eredményez. Ez több oxigént és tápanyagot hordoz, miközben erősíti az izmokat, energiaszintet és még az immunrendszert is. Csökken a szív terhelése, ami növeli az érrendszer teljesítményét. Az intenzív edzés és verseny során a hulladéktermékek, mint a tejsav és az ammónia, növelhetik és csökkenthetik teljesítményét. Az izmok természetesen lebomlanak a testmozgás során, és az aminosavakból álló fehérjék, az izmok építésének és javításának alapvető szerepe.

Az aminosavak használatának előnye egy krémben az, hogy szinte azonnal, közvetlenül az izmokba kerülnek, nem pedig az emésztőrendszeren keresztül szívódik fel. A krém lehetővé teszi az amino-k pontos használatát közvetlenül a kritikus izmoknál. Tipp: Kombinálja az Amino Ultra Endurance és az Amino Explosive Power kombinált erő- és állóképességet.