Luxury Chamois betét krém 100ml

5.900 Ft

Volt már, hogy egy hosszabb bringázás alatt vagy után égő, fájó érzésű volt a feneked? Esetleg kipattogott? Ez azért van mert a sós izzadság és a szivacs betét dörzsölő kölcsönhatása a fenekünket extrém módon irritálja.

Erre megoldás a Muc-Off Chamois krém, ami egyben hidratála és védi a fenekünket a tekerés alatt. Anti-bakteriális és provitamin hatása kellemes hidratált érzést biztosít. Ne izgulj nem a fenekedet kell bekenni hanem a kerékpáros nadrág betétjét. Próbáld ki és teljesen más érzés lesz a tekerés!

Készleten

Qty:

Sokat edzel, vagy csak hobby sportoló vagy? Biztos okozott már problémát, hogy a nyereg, a kerékpáros betét, és az izzadság kölcsönhatása irritálja a fenekünket és kellemetlen égő fájó érzést okozott.

2015-ben elhatároztuk, hogy felhasználva a 25 éves tapasztalatunkkat és profi csapataink és sportolóinkkal közösen létrehozzuk a piac legjobb hidratáló kerékpáros krémjét, ami megoldja a kellemetlen irritációt.

Az eredmény egy speciálisan kialakított krém, amely bőr teljes mélységében, minden körülmények között, hosszú távon hidratálja és védi a fenekünk.

Hisszük, hogy a lejobb krémet hoztuk létre!

Kizárólag természetes összetevőket használtunk, parabén és toxin mentes!

Provitamin tartalma elősegíti a tartós hidratált érzést a bőrön.

Úgy terveztük, hogy védőréteget képezzen és megakadályozza a bőr sérülését az érzékeny területeken.

Anti-bakteriális hatású!

Elsődlegesen kerékpárosok számára alakítottuk ki de bármilyen sportban megálja a helyét ahol dörzsölő kölcsönhatás éri a bőrünket.

Tartalmaz: Shea vajat, aloe vera kivonatot, ásványi olajokat, gyógynövény kivonatokat.